Over

Waarom is Ragnarok Start opgericht, wie zijn de drijvende krachten en wat is onze missie? Op deze pagina komt u wat meer te weten over het team en zijn doelstellingen.

Het Team

Hans Verhoeven

Bezieler Hotel Ragnarok Conceptonwikkeling Ragnarok Start

Wouter Danckaert

Oprichter Wodan & Co Zakelijke leiding Ragnarok Start

Shana Egaña Viteri

Business development en inhoudelijke begeleiding

Katrien Van Damme

Individuele groeitrajecten en inhoudelijke begeleiding

Chloé Goossens

Algemeen Coördinator en Support

Onze Missie


Ragnarok Start is een platform van, voor en met ondernemers dat ruimte, netwerk en ondersteuning wil geven aan startende ondernemers en ondernemende spirits om te creëren, experimenteren en groeien.


Ragnarok Start is ontstaan uit de samenwerking tussen Hans Verhoeven en Wouter Danckaert. Hans richtte eerder al Hotel Ragnarok op, een co-working ruimte waar gelijkwaardigheid, ondersteuning en het samen delen van falen én succes de basis vormt voor een hechte, duurzame samenwerking. Een sterke focus op de ondernemer dus, wiens persoonlijke vooruitgang en impact op de wereld centraal staat. Nu slaat hij de handen ineen met Wouter, die na talloze ervaringsrijke jaren de Business Development Agency Wodan & Co oprichtte. Met dit initiatief wil Wouter ondernemingen zo overtuigend en sterk mogelijk in de verf zetten. Samen bieden Hans en Wouter met Ragnarok Start een totaalpakket aan: een combinatie van fysieke ruimte, netwerkgelegenheden en intensieve coaching, met steeds zowel de ondernemer als de onderneming op de voorgrond. Starters die het noorden even kwijt zijn, kunnen bij Ragnarok Start aankloppen om binnen de kortste keren weer op weg te zijn naar succes.


"We zien heel wat initiatieven voor starters, maar we zien ook een aantal tekortkomingen. Bestaande initiatieven zijn niet altijd even onafhankelijk van financiering en zetten te weinig in op het groepsgebeuren, en het belang van leren van elkaar. Daarnaast ligt de focus van de begeleiding soms teveel op specifieke aspecten en te weinig op het geheel. Ook wordt de effectieve, concrete implementatie van adviezen vaak buiten beschouwing gelaten. En last but not least: er is te weinig aandacht voor de ondernemer als mens. Daar willen we bij Ragnarok Start iets aan doen." 

- Hans Verhoeven en Wouter Danckaert


Een gezonde onderneming met aan het roer een gezonde ondernemer, dat is een tandem van succes. De experts van Ragnarok Start staan voor u klaar om die ondernemersdroom te realiseren, met volle goesting en op een sociale, duurzame en verantwoorde manier.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x